Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Oksekød i rød karry

Ingredienser

500 g skært oksekød, f.eks. fra inderlår eller klump
5 dl kokosmælk
250 g små auberginer
1-2 tsk Rød karry
+10 blade thailandsk basilikum
salt
fiskesauce

Fremgangsmåde

Skær kødet i tynde strimler.
Kom 2 dl kokosmælk i en gryde.
Varm det op og lad det koge et par minutter.
Kom kødet i.
Tilsæt rød karry. Kog et par minutter.
Hæld resten af kokosmælken i, kog op og smag til med fiskesaucen og salt.
Skær auberginerne i mindre stykker, kom dem i gryden og kog 2-3 minutter.
Tilsæt basilikum.

Servering

Jasminris

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.