Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse. |
|
|
|
1/2 løg
1 oksekød bouillonterning
3 stjernede anis frø
1 kanelstænger
1/2 gulerod (skåret i skiver)
1 1/2 spsk sojasauce
1 1/2 spsk mørk sojasauce
1 tsk saltet sojabønner
2 spsk sukker
1 syltede hvidløg
1 klump Fermenteret tofu
1/2 spsk salt
1/2 tsk peberkorn
1/4 tsk korianderfrø
Opblød 70 g risnudler i koldt vand i ca. 10 minutter.
Mens nudlerne er opløses 1 oksekød bouillonterning i 2,5 liter kogende vand.
tilsæt derpåsuppe ingredienser, så en kanelstang, løg, gulerod,
stjerneanis frø, syltet hvidløg, saltede sojabønner,tofu, mørk sojasauce,
peberkorn, korianderfrø, almen sojasauce, sukker, og 1/2 spsk salt.
Bland det hele under høj varme.
Når vandet begynder at koge, dække gryden med et låg, og lad det koge i 30
minutter.
Mens suppen koger i 30 minutter, kan du lave oksekød bolde, hvis du ikke
allerede gjort det.
Det er (Thai kødboller opskrift) bare erstatte det hakkede svinekød med hakket
oksekød)
Når suppen har kogt i 30 minutter, sænk varmen og fjern låget.
Bring en gryde med vand i kog, tilsæt derefter 70 g ris nudler (hvilket
svarer til en portion - hvis flere portioner så flere nudler).
kog, indtil nudlerne er færdig, hvilket bør kun tage cirka 5 minutter.
Du vil vide, de er kogt, når de ser hvide ud.
Nudlerne hældes i en skål, og bland med lidt stegt hvidløg olie.
Nu fyld en skål halvt med nudler og tilsæt oksekød strimler.
Derefter kommes kødboller i, kom derpå resten af tingene i skålene.
Dereefter fyldes skålene op med varm suppe