Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

Hot nudelsuppe

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

200 g magert oksekød
½ bdt. broccoli
1 hel rød chili
1 cm ingefær
1 cm galangarod
1½ l suppe eller bouillon, f.eks. Herbamare
urtebouillon
2 stængler citrongræs
4 kaffirlimeblade
75 g kinesiske ægnudler
Salt, peber
1 lime
100 g slikærter
200 g svampe

Fremgangsmåde

Skær kødet i strimler og læg det til side.

Rens grøntsagerne.
Skær broccolien i små buketter og chili, ingefær og galangarod i tynde skiver.
Varm bouillonen op.

Halvér evt. citrongræsset og kom i suppen sammen med limeblade, chili, ingefær og galangarod. Lad det simre i 10 min.

Læg nudler og broccoli i suppen og lad det simre, til nudlerne er kogt al dente. Smag til med salt, peber og limesaft.

Fordel kød, slikærter og svampe i 4 skåle, hæld den varme suppe over og servér.