Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Wok ret med andebryst og forårsgrønsager |
Beskrivelse:
Ingredienser |
4 tsk. rapsolie 1,5 dl vand 4 spsk. eddike, Balsamico 200 g flute/brød, fiberrigt 0,5 tsk. peber 1 tsk. salt 1 stk. løg i terninger 300 g gulerod i skiver 300 g majroe i skiver 500 g kartoffel, ny 400 g andebryst 1 bdt. forårsløg i 3 cm stykker 150 g sukkerært |
Fremgangsmåde |
Skrab kartoflerne, kog dem i letsaltet vand
10-12 min (så de lige er møre). Kog de majroer og gulerødder i let saltet vand i 1 minut. Tilsæt ærter og forårsløg og kog yderligere 1 minut. Hæld kogevandet fra, gennem en sigte. Tag skindet af andebrysterne, skær dem i tynde strimler. Steg andekødet på en meget varme pande (gerne wok-pande) i olie. Tag kødet af panden, tilsæt løg, steg dem gyldne. Tilsæt balsamico eddike og vand, kog saucen 2-3 min. (For at gøre saucen mere fyldig kan der tilsættes et par spsk. vermouth eller sherry) Kom andebryst, grønsager og kartofler i saucen. Varm retten igennem et par minutter og smag til med salt og peber. |
Tip: |
Majroe kan ersatattes af broccoli i små
buketter. Server i et fad eller på en tallerken med et godt drys persille. Kan serveres med en skive fiberrigt brød eller flutes. |