Tilbage til Kogebog - Diabetes OpskrifterTilbage til FORSIDEN

Perfect Fit

Perfect Fit er til dig, der er vild med at lave kager og desserter – men som godt vil spare på alle kalorierne.
Faktisk er der 67% færre kalorier i Perfect Fit end traditionelt sukker, og det erstatter samtidig op til 50% af fedtet.
Det klumper ikke og giver en super konsistens og smag.

Med Perfect Fit er det fristende let at bage noget, der er godt.



 

Ingredienser  

 Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Husk at lukke låget helt, da Perfect Fit er meget følsom overfor fugt.
Holdbarhed: 24 mdr.

Doseringsvejledning:
100 g sukker = 60-75 g Perfect Fit.
1 dl sukker = ¾ dl Perfect Fit.
Erstatter op til 50 % af fedtstoffet.
F.eks. ændres en opskrift med 100 g sukker og 100 g margarine til 60-75 g Perfect Fit og 50 g margarine.

 

Fremgangsmåde  

Sådan gør du:
1. Tag en traditionel opskrift og erstat sukker og noget af fedtstoffet med Perfect Fit ifølge doseringsvejledningen.
2. Bland altid Perfect Fit med de øvrige tørre ingredienser.
3. Følg derefter opskriften som du plejer.