Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Perfect Fit |
Perfect Fit er til dig, der er vild med at lave kager og
desserter – men som godt vil spare på alle kalorierne. Med Perfect Fit er det fristende let at bage noget, der
er godt. |
Ingredienser |
Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Husk at lukke låget helt, da Perfect Fit er meget følsom overfor fugt.
Holdbarhed: 24 mdr.
Doseringsvejledning:
100 g sukker = 60-75 g Perfect Fit.
1 dl sukker = ¾ dl Perfect Fit.
Erstatter op til 50 % af fedtstoffet.
F.eks. ændres en opskrift med 100 g sukker og 100 g margarine til 60-75 g
Perfect Fit og 50 g margarine.
Fremgangsmåde |
Sådan gør du:
1. Tag en traditionel opskrift og erstat sukker og noget af fedtstoffet med
Perfect Fit ifølge doseringsvejledningen.
2. Bland altid Perfect Fit med de øvrige tørre ingredienser.
3. Følg derefter opskriften som du plejer.