Tilbage til Kogebog - Diabetes OpskrifterTilbage til FORSIDEN

Mousse med chokoladesmag

ISIS Mousse med chokoladesmag er en skøn, luftig mousse uden tilsat sukker.
Den er nem at lave og kan bruges til både kager og desserter.
Brug den fx som topping på dine cupcakes eller som creme i din lagkage.
 


 

Ingredienser  

Sådan gør du:
1. Bland posens indhold med 2½ dl skummetmælk, der skal have stuetemperatur (ca. 20 C).
2. Pisk med en håndmikser ved laveste hastighed i 1 min. Pisk herefter ved højeste hastighed i 3 min.
3. Hæld moussen i en skål eller i 4 portionsglas og stil det i køleskabet i ca. 1 time. Før servering pyntes evt. med isis Kakaodrik og lidt frisk frugt.

Ved større portioner forlænges pisketiden og moussen stilles i køleskabet i længere tid.
 

Fremgangsmåde  

Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Holdbarhed: 18 mdr