Tilbage til Kogebog - Diabetes OpskrifterTilbage til FORSIDEN

Sprøde vafler




 

Ingredienser  

200 g hvid hvedemel
70 g hvedemel
70 g ISIS Perfect Fit
1 tsk natron
5 dl kærnemælk
2 æg
Kornene fra 1/2 stang vanille
Olie til bagning af vaflerne

Fremgangsmåde  

1. Bland hvid hvedemel, hvedemel, ISIS Perfect Fit og natron godt sammen i en skål.
2. Rør kærnemælk og æg i, og tilsæt derefter vanillekorn.
3. Vaffeljernet varmes op og pensles med lidt olie.
4. Hæld 1 dl dej på vaffeljernet og bag dem i 3-4 min. til de er gyldne og sprøde.
 

Tip:

Servering
Vaflerne serveres med ISIS Marmelade, Is og Perfect Strø til.

Vaflerne er fryseegnede. De varmes direkte fra frost i ovnen ved 215 C (varmluftsovn 200 C) i 4-5 min. Vend vaflerne halvvejs inde i tiden, så de bliver sprøde på begge sider.