Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Hovedingredienser
4 spsk. rapsolie
500 g hakket oksekød 3-7 %
2 stk. hakkede løg
3 stk. fed hakket hvidløg
1 spsk. finthakket chili
3 stk. gulerødder skåret i tern
2 stk. peberfrugter skåret i tern
salt og peber
1 spsk. røget paprika
1 dl koncentreret tomatpure
1 ds. hakkede tomater
1 l bouillon
1 dl hakket persille
tilbehør
4 skiver groft brød
1. Varm 2 spsk. olie op i en gryde og svits kødet til det får farve.
2. Tag kødet op og varm resten af olien op.
3. Svits løg, hvidløg, chili, gulerødder og peberfrugt et par minutter.
4. Tilsæt kødet igen sammen med resten af ingredienserne og kog suppen op.
5. Kom persille i og server med groft brød.