Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
1 selleriknold (ca. 400 g)
2 kartofler (ca. 150 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
1 løg (ca. 100 g)
1 l grøntsags- eller hønsebouillon
3-4 dl mælk med højst 0,7 % fedt
½ citron
1 bundt persille
1 fed hvidløg
1½ spsk. olivenolie
salt, pebe
Skræl selleri, kartofler og gulerødder.
Pil løget og hak det i små tern.
Skær selleri og kartofler i store tern.
Skær gulerødderne i tynde strimler, brug evt. en kartoffelskræller.
Kom kartofler, løg og selleri i bouillonen og kog det i ca. 30 min., til de er
møre.
Blend blandingen – evt. med en stavblender.
Tilsæt mælk. Pres citronen og tilsæt saften.
Smag suppen til med salt og peber.
Tilsæt gulerodsstrimlerne og varm dem kortvarigt igennem.
Blend persillen sammen med hvidløg. Tilsæt olien. Smag til med salt og peber.
Servering
Rør persilleblandingen i den varme suppe. Server groft brød til.