Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
4 æg
50 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
50 g flydende margarine
2 dl minimælk
250 g hvedemel (ca. 4 dl)
125 g Perfect Fit, Atwel eller andet søde- og bagemiddel
3 tsk. bagepulver
Fyld
300 g rabarber
1 spsk. sukker
1 tsk. stødt kanel
25 g mandelflager eller -splitter
Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt med en elpisker. Rør margarine og
mælk i, mens der piskes.
Bland mel, sødemiddel og bagepulver og sigt det i dejen, og rør det sammen.
Hæld dejen i en smurt lille bradepande ca. 22 x 30 cm.
Skyl rabarberne og snit dem i ca. 1 cm. stykker, og fordel dem på dejen.
Drys sukker, kanel og mandelflager over.
Bag kagen ved 200° C i ca. 25 min. på næstnederste ovnrille.
Servering
Server rabarberkage til kaffe eller te til mellemmåltid.
Kagen kan også serveres til dessert med en kugle is til.