Tilbage til Kogebog - Diabetes OpskrifterTilbage til FORSIDEN

Pølsehorn




 

Ingredienser  

Pølsehornsdej
1 dl vand
1 dl mælk
1 pk tørgær
140 g hvedemel
30 g grahamsmel
40 g havregryn
2 tsk ISIS Perfect Fit
1 tsk salt
1 spsk rapsolie
1 spsk DDV Yoghurt 7%
æg til pensling

1 pakke brunch pølser (16 stk.)
ISIS Tomat Ketchup
 

Fremgangsmåde  

Kom vand og mælk i en skål og lun det i mikroovnen.
Tilsæt tørgæren og rør til den er opløst.
Bland mel, grahamsmel, havregryn, salt og Perfect Fit godt sammen.
Tilsæt de våde ingredienser lidt efter lidt under omrøring.
Lad dejen hæve i ca. 45 min eller indtil dobbelt størrelse.

Dejen slås ned og æltes let, tilsæt lidt hvedemel hvis den er alt for klistret.
Rul dejen ud til en stor, tynd plade og del den i 16 trekanter (brug evt et pizzahjul til dette).
Fordel en klat ketchup og en pølse på den brede ende af trekanten og rul dejen rundt om pølsen.

Læg pølsehornen på en plade med bagepapir, dæk med et viskestykke og lad dem efterhæve i 30 min ved stuetemperatur.
Tænd derefter ovnen på 175 grader.
Pensl pølsehornene forsigtigt med æg og bag dem i den forvarmede ovn i ca 10 min.
 

Tip: