Tilbage til Kogebog - Diabetes OpskrifterTilbage til FORSIDEN

Peking And med kinesiske pandekager

Beskrivelse:

 

Ingredienser  

2 stk. andebryster a ca. 265 g
1 stk. agurk
4 stk. forårsløg
120 g små kinesiske pandekager til peking and (12 stk)
1 dl hoisin sauce
1 spsk. sesamfrø
 

Fremgangsmåde  

Rids evt. skindet på andebrystet med en skarp kniv.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Varm en pande op ved god varme. Læg andebrystet på panden med skindsiden nedad.
Steg til skindet er sprødt ca. 10 minutter.
Vend og steg kødet ca. 10 minutter.
Skær andebrystet i tynde skiver.
Skær agurk i lange stave og forårsløg i 5 cm strimler på skrå.
Varm pandekagerne i mikrobølgeovnen efter pakkens anvisning.

Peking and laver man selv ved bordet.
Anret et fad med and, agurk, forårsløg, pandekager og en skål med hoisin sauce.
Læg en pandekage på tallerken og smør den med hoisin sauce i midten.
Læg et par skiver and samt agurk og forårsløg på.
Rul pandekagen sammen til en rulle og spis den med fingrene.

Tip:

Denne ret kan bruges som forret, snack eller på buffet.
I stedet for kinesiske pandekager kan bruges neutrale tortilla, som dog er tykkere og større.
Kinesiske pandekager og hoisin sauce kan købes hos din asiatiske købmand.
Mange supermarkeder har også hoisin sauce. Som alternativ til hoisin sauce kan bruges tyk sød soja eller østerssauce.