Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Mulligatawny Suppe



 

Ingredienser  

600 gram Kyllingefilet uden skind og ben
10 dl. Vand
Salt

1 Løg
1 Rød peberfrugt
2 Porre

2 spsk. Karry
2 Tomater
1 fed Hvidløg
1 spsk. Maizena majsstivelse
1 dl. Vand
1 dl. Piskefløde
Salt
Peber

Fremgangsmåde  

Kyllingebryst koges i vandet i ca. 30 minutter.
Tages op, evt. skind og ben fjernes, skæres i mindre stykker (tern), suppen sigtes.

Løg og peberfrugt skæres i tern, porrene i ringe.
Tomater hakkes fint. Grønsagerne gives et opkog i suppen.

Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden.
Smag til med salt og peber.

Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.

Serveres evt. med en klat creme fraiche på toppen

Tip: