Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Mulligatawny Suppe |
|
Ingredienser |
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben
10 dl. Vand
Salt
1 Løg
1 Rød peberfrugt
2 Porre
2 spsk. Karry
2 Tomater
1 fed Hvidløg
1 spsk. Maizena majsstivelse
1 dl. Vand
1 dl. Piskefløde
Salt
Peber
Fremgangsmåde |
Kyllingebryst koges i vandet i ca. 30 minutter.
Tages op, evt. skind og ben fjernes, skæres i mindre stykker (tern), suppen
sigtes.
Løg og peberfrugt skæres i tern, porrene i ringe.
Tomater hakkes fint. Grønsagerne gives et opkog i suppen.
Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden.
Smag til med salt og peber.
Kyllingestykkerne varmes igennem i suppe.
Serveres evt. med en klat creme fraiche på toppen
Tip: |