Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
8 store løg
vand salt
Fyld
200 g hakket kød efter smag
1 spsk rasp
3/4 dl vand
1/2 piskefløde
indmaden fra løgene
1 spsk ægte soya
salt peber
Salvia Timian
Smør eller magarine til fadet
Skræl løgene og skær et låg af.
kog dem 10-15 min. i letsaltet vand, lad dem derpå dryppe af
læg raspen i vandet
Udhul forsigtigt løgene og hak indmaden fint
Bland det hakkede kød med den udblødte rasp, fløden og den hakkede løg-indmad
Rør farsen godt, tilsæt soya og kryderier
Fyld farsen i de udhulele løg og sæt dem i et smurt ovnfast fad.
Lad løgene stege i ovnen ca 30 min ved 225 grader og spæd en gang imellem med
lidt bouillon
Severes med kartoffelmos og groft brød