Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1000 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1.5 Æggehvide, pasteuriseret
2 spsk. Rasp
1 spsk. Worcestershiresauce
2 tsk. Løgpulver
1 tsk. Tabasco
Salt
Peber
Løg:
2 Løg
1 spsk. Sukker
0.5 dl. Vand
Salt
24 skiver Sandwichbrød, fint
Burgerdressing
Bøffer:
Farsen røres godt sej (meget længere end til alm. Fars).
Farsen formes til tynde firkantede bøffer på størrelse med brødet.
Bøfferne steges i olie på pande, et par minutter på hver side.
Løg:
Løgene hakkes og ristes på en pande i olie med et drys sukker til løgene er
klare.
Tilsæt vand, når vandet er dampet væk er løgene færdige, smag til med salt.
På en skive toastbrød lægges en skefuld løg, og en bøf lægges på.
På en anden skive toastbrød smøres burgerdressing, og brødet lægges på bøffen
med dressingen nedad.
Toasten kan nu gemmes på køl, pakkes ind og fryses, eller smides direkte i toasteren.