Tilbage til Kogebog - Til Asiatiske Opskrifter - Tamilske Opskifter |
|
Beskrivelse |
|
|
|
500 g kartofler
3 dåser tun
2 løg
Æg
8 - 10 grønne chillie
salt
chiliepulver
rasp
olie
Skræl og kog kartoflerne til de er møre.
Løg snttites og blandes sammen med tunen.
Chilie hakkes i små stykker. Antal, alt efter hvor stærk man vil have det.
Det kogte kartofler afkøles og kommes i skålen men tun, løg, chilie, salt og 1 -
2 tsk chiliepulver.
Det hele blandes sammen.
Der laves cutlet bolde.
Æg piskes i en skål for sig selv og rasp i en skål for sig selv.
Cutlet bolde dyppes i ægget først og derefter i skålen med rasp.
De er nu klar til stegning.
Kom godt med olie i panden, så cutlet er dækket halvvejs og brug en ske til at
"vande" den del af som ikke er under olien.
Vendes efter 3- 4 min.
Tages op når de får en gylden farve.
Bemærkninger:
En tamilsk snack.