Tilbage til Kogebog - Tilbage til Thailandsk Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
Beskrivelse:
|
|
1 ds.
kokosmælk
2 l. vand
1 stk. boullionterning
10 cm. revet ingefær
1 spsk. fisksovs
2 spsk. soya
1 tsk. spidskommen
1-2 spsk. grøn karrypasta
en lille pk. sukkerærter
250 g. brune championer
1 stk. lille spidskål
1 stk. fennikel
2 bundt forårsløg i ringe
6 stk. limeblade
evt. nudler
frisk mynte
frisk koriander
lime frugter
2 stk. røde chilier skåret i ringe
Svits forårsløg i en gryde med spidskommen og revet
ingefær.
Kom vand, boullion, grøn karrypasta, kokosmælk og
limeblade i gryden og lad det koge i 40 minutter.
Hak grønsagerne og kom dem i og lad det simre videre i ca.
10 minutter, grønsagerne skal blive ved med at være sprøde.
Mas nudlerne i små stykker og kom dem i gryden, sluk for
varmen, kom låg på og lad stå på den varmeplade i 3 minutter.
Serveres med frisk mynte, koriander, chili og lime, så man
selv kan kryder den som man ønsker.