Tilbage til Kogebog - Japanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Ingredienser (4 pers) 500 g mager afpudset svinefilet 2 spsk olie 200 g bambusskud (fra dåse) 4 stilke bladselleri 1 stor squash (ca. 500g) 2 mellemstore porrer | MARINADE: 1 spsk frisk revet ingefær 1 dl soyasauce 2 spsk farin 2 spsk tør sherry eller sake TILBEHØR: løse ris |
Fremgangsmåde
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm).
Rør marinaden sammen.
Rens de friske grøntsager og snit dem fint.
Skær bambusskudene i strimler.
Varm olien i en wok.
Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter.
Tag kødet op.
Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring.
Læg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere.
Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over.
Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris.
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.