Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
Kødboller:
350g. hakket okeskød
40g. revet parmesan
3 spsk. frisk persille
1 æg
2 fed pressede hvidløg
½ tsk. oregano
Salt og peber
Suppe:
3 oksekødsbouillonterninger
Olivenolie
2 spsk. tomatpure
1 løg
1 gulerod
1 selleri
100 g. små kartofler
200g. kål
Parmesan (til servering)
Frisk persille
2 laurbærblade
Bland alle ingredienserne til kødbollerne i en skål og lav derefter små
kødboller.
Steg dem nu igennem i en stor gryde (skal bruges til suppen bagefter) i lidt
olie.
Tag af og lad dem køle af.
I samme gryde hældes nu 1,6 liter vand og 3 oksekødsbouillonterninger. Lad det koge op.
Tilsæt nu følgende i gryden: 2 spsk. tomatpure, 2 laurbærblade, 4. spsk.
hakket persille og lidt salt.
Lad det simre i 30 minutter.
I mellemtiden skæres løg, selleri, gulerod og kartoffel i små stykker.
Hæld det i suppen, når den har simret i de 30 minutter og lad det simre med
indholdet i yderligere 15 minutter.
Skær kål i mindre stykker og tilføj det i gryden sammen med kødboller.
Lad det simre i 10 minutter.
Server med revet parmesan ovenpå.