Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Porre, kartoffel og rucola suppe

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

2 medium kartofler
1 løg
60g. smør
150g. rucola blade
3 porrer
2 kyllingebouillonterninger
1 ciabatta brød
2 fed hvidløg
150 ml. fløde
Salt og peber

Fremgangsmåde

Hak løget, skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver, og hak porrerne.

Smelt 60 g. smør i en gryde.
Tilføj hakkede løg, porrer, og kartofler og giv det cirka 10 minutter.

Sæt en gryde med 900 ml. vand i kog og tilføj to kyllingebouillonterninger.
Når det koger, hældes løg, porrer og kartofler i.
Lad det koge under låg i 20 minutter.

Hæld nu suppen i en blender og hæld tilbage i gryden.
Herefter tilføjes rucola-bladene. Lad det koge i 5-6 minutter.

I mellemtiden ristet ciabatta-skiver.
Skær herefter et hvidløg halvt over og gnub ciabattabrødet.
Skær til sidst brødet i 1-2 cm. terninger.

Hæld fløden i suppen, krydr med salt og peber og server med det samme.
Læg et par ciabatta-terninger ovenpå.