Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Pasta Carbonara

Beskrivelse.

 

 

 

Ingredienser

1 pk. frisk fettucine pasta 500 g.
1 pk. skinketern (175 g)
1 pk. bacontern (200 g)
1/4 l. piskefløde
2-3 porrer i tynde ringe
ca. 50 g. danablue/gorgonzola...eller efter smag

Fremgangsmåde: 

Steg bacon tern sprøde, kom så skinketern og de rensede porreringe i og steg lidt med.
Tilsæt så fløden og osten.
Smag til med salt & peber. Og lad det simre til fløden tykner lidt.
Kog pastaen efter anvisning på pakken og dryp af.
Vend så tilsidst pastaen sammen med fløde blandingen.

SERVERING
Serveres med et drys parmesan og flutes