Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
100 g. bacon i tern
2 store løg
2 gulerødder
125 g. selleri
2 ds. hakkede tomater
8 dl. vand
1 grønsagsbuillionterning
Timian
Persille
1 laurbærblad
Salt
Peber
1 ds. kidney bønner
100 g. grønne bønner
100 g. broccoli
Steg baconen i en gryde.
Løg, gulerødder og selleri skæres i små tern.
Tag baconen ud af gryden, og svits grønsagerne i fedtet.
Put hakkede tomater, vand og grønsagsbuillionterningen i gryden.
Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber.
Kog suppen i en halv time.
Fjern laurbærbladet, og tilføj bønnerne og det udskårne broccoli.
Lad suppen koge yderligere 8 min.
Hæld baconstykkerne i.
Tip: Serveres evt. med flute. Baconen kan udelades for en vegetarisk udgave af
suppen