Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
250 g. røget pancetta (eller magert røget bacon)
2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
15 g. saltet smør
4 æg
4 spsk. friskrevet pecorino romano ost
4 spsk. friskhakket fladbladet persille
500 g. spaghetti
Salt og peber
Skær pancettaen i korte strimler med en bredde på ca. 0,5 cm.
I en pande eller wokgryde opvarmes olien og smørret ved medium varme og
pancettaen steges deri i ca. 5 min.
Rør jævnligt. Tag derefter panden af varmen.
I en skål piskes æggene sammen med halvdelen af osten.
Tilsæt persillen og rigeligt friskkværnet sort peber.
Kog pastaen i rigeligt med vand efter anvisningen på pakken.
Dræn og hæld tilbage i gryden.
Bland pancettaen og æggeblandingen i gryden med pastaen med en træske (varmen fra pastaen vil være nok til at give æggene en cremet tekstur).
Smag til med salt og peber og server med det samme med revet pecorino.