Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Calzone

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

500 g. oksekød
1 lille løg (hakket)
1 fed hvidløg (presset)
1 tsk. oregano
3 dl. pizzasauce
2 ruller pizzadej
125 g. frisk mozzarella

Fremgangsmåde

Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt derefter det hakkede kød, oregano og salt og peber.

Tilsæt pizzasaucen og kog op.

Rul de 2 ruller pizzadej ud, og del hver af dem i 2 (så du har fire stykker i alt).

Fordel kødsovsen på den ene halvdel af alle fire stykker pizzadej.

Skær mozzarellaosten i firkanter, og drys over kødsovsen.

Pak den anden del af pizzadejen over kødsovsen, og luk den godt sammen.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag ved 210 c. nederst i ovnen i ca. 15 min.