Tilbage til Kogebog - Italienske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
425 g. ricotta ost
1 æg
300 g. hakket frossen lasagne
½ tsk. salt
½ tsk. peber
½ tsk. muskatnød
1 glas Alfredo pasta sauce (450 g.)
Lasagneplader
450 g. revet mozzarellaost
Optø den hakkede spinat og pres den med hænderne, så væden presses ud.
Forvarm ovnen på 175 c.
I en skål blandes ricotta, æg, spinat, muskatnød og salt og peber.
I et ildfast fad fordeles ¼ af Alfredo saucen.
Dæk med lasagneplader ovenpå.
Fordel herefter halvdelen af ricotta blandingen ovenpå og herefter yderligere et
lag Alfredo sauce og 1/3 af mozzarellaosten.
Fortsæt på samme måde med et lag mere.
Afslut med et lag lasagneplader og den sidste 1/4 af Alfredosaucen.
Dæk det ildfaste fad med et stykke sølvpapir og bag i 40 min.
Tag sølvpapiret af og fordel den sidste 1/3 af mozzarellaosten ovenpå.
Lad lasagnen bage i yderligere 10 min., til osten er smeltet og lasagnen er
blevet gylden.
Lad lasagnen køle i 10 min. inden servering.