Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Makronkage uden sukker




 

Ingredienser  

Dej:
400 g mel
200 g plantemargarine
150 g Atwel (erstatning for sukker)
1 1/2 tsk bagepulver
4 æggeblommer

Fyld:
4 æggehvider (pisket)
375 g Atwel
20 tvebakker
1 spsk. mandelessens
1-2 tsk flydende sød

Fremgangsmåde  

Dej
Æggeblommerne piskes( de må ikke være kolde), Atwel drysses i lidt ad gangen, mens der piskes.
Mel, smeltet margarine og bagepulver kommes i, det hele røres godt sammen.

Fyld:
Æggehviderne piskes.
Atwel drysses i lidt ad gangen, mens der piskes.
Knuste tvebakker og mandelessens kommes i, det hele røres sammen.
Halvdelen af dejen lægges i bradepande (40*25), halvdelen af fyldet lægges på, derefter resten af dejen og resten af fyldet.

Bages ved 150 grader i ca. 45-60 min.
 

Tip: