Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter -
Tilbage til FORSIDEN
Lynstegte oksekødsstrimler
|
2 stk. løg, i skiver
2 spsk. chilisauce, sød
500 g broccoli, i mindre stykker
2,5 spsk. rapsolie
2 stk. peberfrugt, i store tern
2 fed hvidløg, knust
350 g oksekød i tynde strimler
3 spsk. maizenamel
4 spsk. soyasauce
1 tsk. chili, knust
1. Vend kødet i maizena, 2 -3 spsk. vand, hvidløg, chili.
2. Varm 1 spsk olien på en slip let pande/wok og steg kødet i 3-5 min. Tag kødet
af panden og varm resten af olien.
3. Steg grøntsagerne hver for sig i 1 min og læg tilside med kødet.
4. Kom det hele på panden igen og tilsæt soya, sød chili og lidt vand, rør
rundt.
Server med fuldkornsnudler eller brune ris