Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Kanelsnegle Diabetes

 

Ingredienser  

0.5 dl. Flydende margarine
1.5 dl. Letmælk
25 gram Gær
1 spsk. Perfect Fit
1 tsk. Sukker
300 gram Hvedemel

Fyld
50 gram Hasselnødder
1 spsk. Rørsukker
1 spsk. Perfect Fit
75 gram Æbler
2 tsk. Kanel, stødt

Fremgangsmåde  

Rør de flydende ingredienser sammen med gæren, bland mel og sødemiddel og sukker,(alt skal være tempereret).
Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning, mens fyldet forberedes.

FYLD:
Rist hasselnødderne på en pande og gnid hinderne af.
Kværn nødderne i en foodprocessor sammen med sukker, kanel og sødemiddel. Skræl æblet og skær det i små bitte tern.

Rul dejen ud til et rektangel ca. 30 x 25 cm. og fordel æbletern og nøddeblanding i et jævnt lag.
Rul dejen til en roulade og skær den i skiver på ca. 2 cm.

Læg sneglene på bagepapir på bageplade og lad dem hæve til dobbelt størrelse i ca. 45 min.

Bag sneglene i 10 - 15 min. ved 210 grader C. alm. ovn. til de er gyldne.

Tip:
Husk at nødder har stort energi indhold så de kan virke som frugt på diabetes