Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Kanelsnegle Diabetes |
|
Ingredienser |
0.5 dl. Flydende margarine
1.5 dl. Letmælk
25 gram Gær
1 spsk. Perfect Fit
1 tsk. Sukker
300 gram Hvedemel
Fyld
50 gram Hasselnødder
1 spsk. Rørsukker
1 spsk. Perfect Fit
75 gram Æbler
2 tsk. Kanel, stødt
Fremgangsmåde |
Rør de flydende ingredienser sammen med gæren, bland mel og sødemiddel og
sukker,(alt skal være tempereret).
Ælt dejen godt igennem og stil den til hævning, mens fyldet forberedes.
FYLD:
Rist hasselnødderne på en pande og gnid hinderne af.
Kværn nødderne i en foodprocessor sammen med sukker, kanel og sødemiddel. Skræl
æblet og skær det i små bitte tern.
Rul dejen ud til et rektangel ca. 30 x 25 cm. og fordel æbletern og
nøddeblanding i et jævnt lag.
Rul dejen til en roulade og skær den i skiver på ca. 2 cm.
Læg sneglene på bagepapir på bageplade og lad dem hæve til dobbelt størrelse i ca. 45 min.
Bag sneglene i 10 - 15 min. ved 210 grader C. alm. ovn. til de er gyldne.
Tip: Husk at nødder har stort energi indhold så de kan virke som frugt på diabetes |