Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter -
Tilbage til FORSIDEN
Kalveschnitzler med lækkert fyld af parmaskinke, ost og
oregano.
Servér med grønne bønner og stegte krydrede cherrytomater.
|
|
250 g kalveschnitzler (2 stk a 125 g)
salt og peber
1 tsk. olivenolie
4 skiver parmaskinke
2 g skiver ost, 20 % fedt
1 tsk. oregano, tørret
Tilbehør
300 g grønne bønner
250 g cherrytomater
1 tsk. balsamico
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Læg et par skiver parmaskinke, en skive ost og oregano på halvdelen af hver
schnitzel, fold den anden halvdel over og fæst med spid eller kødnål.
Varm olien på en pande ved god varme.
Læg kødet på, når olien er varm nok.
Brun 1 minut på hver side, skru ned til middel varme og steg færdigt 6-7
minutter på hver side.
Tag kødet af panden, når det er færdig.
Kog bønnerne og åbn dem evt. som en ærtebælg.
Skær tomaterne i halve og steg dem med på panden under omrøring, til de begynder
at safte.
Smag tomaterne til med salt, peber og evt. lidt mere oregano og balsamico.