Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Kalveschnitzler med fyld

Kalveschnitzler med lækkert fyld af parmaskinke, ost og oregano.
Servér med grønne bønner og stegte krydrede cherrytomater.
 

Ingredienser  

250 g kalveschnitzler (2 stk a 125 g)
salt og peber
1 tsk. olivenolie
4 skiver parmaskinke
2 g skiver ost, 20 % fedt
1 tsk. oregano, tørret

Tilbehør
300 g grønne bønner
250 g cherrytomater
1 tsk. balsamico

Fremgangsmåde  

Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Krydr med salt og peber.
Læg et par skiver parmaskinke, en skive ost og oregano på halvdelen af hver schnitzel, fold den anden halvdel over og fæst med spid eller kødnål.
Varm olien på en pande ved god varme.
Læg kødet på, når olien er varm nok.
Brun 1 minut på hver side, skru ned til middel varme og steg færdigt 6-7 minutter på hver side.
Tag kødet af panden, når det er færdig.
Kog bønnerne og åbn dem evt. som en ærtebælg.
Skær tomaterne i halve og steg dem med på panden under omrøring, til de begynder at safte.
Smag tomaterne til med salt, peber og evt. lidt mere oregano og balsamico.
 

Tip: