Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Hindbærsnegle |
|
Ingredienser |
2 dl mælk
½ pk. gær (25 g)
1 æg
3 spsk. oliemargarine
2 spsk. sukker
1/4 tsk. salt
ca. 425 g hvedemel (ca. 7 dl)
Fyld
1 dl hindbærmarmelade (ca. 100 g)
Pensling
1 æg
Drys
2 spsk. kokosmel
Fremgangsmåde |
Lun mælken, og rør gæren ud i den. Tilsæt de øvrige ingredienser – hold lidt
af hvedemelet tilbage.
Ælt dejen godt igennem, dæk den til og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 min.
Slå dejen ned og rul den ud på et meldrysset bord til ca. 30 x 40 cm.
Smør hindbærmarmeladen på dejen, og rul den sammen som en roulade på den lange
led.
Skær ”Rouladen” i 20 stykker à 2 cm.
Læg skiverne på en bageplade og trykkes let.
Pensel sneglene med sammenpisket æg, drys dem med kokosmel og lad dem efterhæve
i ca. 15 min.
Bag hindbærsneglene ved 200° C i 12-15 min. på midterste ovnrille.
Alternativ
Sneglene kan også bages med marmelade uden tilsat sukker. Hyben-æblemarmelade
kan anvendes i stedet for hindbær.
Tip: |