Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter -
Tilbage til FORSIDEN
Hakkebøffer med peberrodssauce
|
Anret på en stor tallerken og hæld peberrods saucen over
kartofler og gulerødder.
Pynt med rigeligt brøndkars og eventuelt lidt ekstra peberrod.
|
|
Hakkebøffer
400-500 g oksekød, hakket under 5 % fedt
salt og peber
2 spsk. olie
Peberrodssauce
120 g fromage Frais 0,5%
1 spsk. peberrod, rå
salt
peber
Tilbehør
150 g rødbede, rå
200 g kartoffel, efterår (oktober til januar), rå
200 g gulerødder
1 bdt. brøndkarse
Hakkebøffer:
Form hakkebøfferne og krydr med salt og peber.
Varm olien på panden og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side.
Peberrodssauce:
Bland fromage frais og peberrod sammen, krydr med salt og peber
Skyl brøndkarsen.
Tilbehør:
Kog rødbederne til de er møre, pil og skær i 1 cm tykke skiver.
Kog kartoflerne, tilsæt gulerødderne de sidste 5 minutter af kogningen.