Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Hakkebøffer med peberrodssauce

Anret på en stor tallerken og hæld peberrods saucen over kartofler og gulerødder.
Pynt med rigeligt brøndkars og eventuelt lidt ekstra peberrod.


 

Ingredienser  

Hakkebøffer
400-500 g oksekød, hakket under 5 % fedt
salt og peber
2 spsk. olie

Peberrodssauce
120 g fromage Frais 0,5%
1 spsk. peberrod, rå
salt
peber

Tilbehør
150 g rødbede, rå
200 g kartoffel, efterår (oktober til januar), rå
200 g gulerødder
1 bdt. brøndkarse

Fremgangsmåde  

Hakkebøffer:
Form hakkebøfferne og krydr med salt og peber.

Varm olien på panden og steg bøfferne 3-4 minutter på hver side.

Peberrodssauce:
Bland fromage frais og peberrod sammen, krydr med salt og peber
Skyl brøndkarsen.

Tilbehør:
Kog rødbederne til de er møre, pil og skær i 1 cm tykke skiver.
Kog kartoflerne, tilsæt gulerødderne de sidste 5 minutter af kogningen.

Tip: