Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Gullaschsuppe med rodurter




 

Ingredienser  

150 g magert oksekød i strimler eller tern
1 tsk. fedtstof
1 løg (ca. 100 g)
1 fed hvidløg
½ ds. flåede tomater, gerne hakkede
½ l oksebouillon
1 laurbærblad
1 tsk. mild paprika
1 knsp. stødt stærk chili
salt, peber
1 lille pastinak (ca. 100 g)
¼ lille selleri (ca. 75 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)

Pynt
evt. hakket persille

Fremgangsmåde  

Svits oksekødet i fedtstoffet. Pil og hak løg og hvidløg.
Svits løgene med i nogle minutter.
Tilsæt flåede tomater, bouillon, laurbærblad og krydderier.

Suppen koger i ca. 20 min.

Skræl pastinak, selleri og gulerødder og skær i tern eller skiver.
Tilsæt grøntsagerne, og lad suppen koge yderligere i ca. 10 min.

Smag suppen til.

Servering
Drys evt. gullaschsuppe med rodurter med hakket persille og server med 1 skive (40 g) brød pr. person.


Tip: