Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Græsk kartoffelsuppe |
|
Ingredienser |
750 gram Kartofler
200 gram Løg
2 fed Hvidløg
375 gram Knoldselleri
200 gram Gulerødder
1 tsk. Olivenolie
1 bdt. Persille, frisk
375 gram Tomater
70 gram Tomatpure. koncentreret
15 dl. Grøntsagsbouillon *
Salt
Peber
Fremgangsmåde |
Kartoflerne skrælles og skæres i store tern.
Løgene pilles og skæres i kvarte.
Hvidløgene pilles og hakkes.
Sellerien skrælles og skæres i tern.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
Tomaterne flås og hakkes. Persillen skylles og hakkes.
Grønsagerne svitses hurtigt i olien i en stor gryde, og tomater, tomatpuren,
bouillonen og persillen kommes ved.
Det hele koges ved svag varme i ca. 20 minutter.
Tip: |