Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Glutenfri indbagte pølser




 

Ingredienser  

 1 pk. gær (50 g)
10 g Fiber Husk
2 dl vand
2½ dl A38 0,5 %
2 tsk. rapsolie
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
50 g Kikærtemel
50 g Quinuamel
2 tsk. eddike
400 g Dove farm hvidt bread flour
1 lille gulerod (ca. 50 g)

Fyld
8 glutenfri pølser, gerne fedtfattige

Pensling
1 æg

Fremgangsmåde  

Fyld gær, Fiber Husk og vand i røremaskinen og rør det godt sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne undtagen guleroden i den rækkefølge, som de står, mens maskinen kører.
Skræl guleroden, riv den fint og tilsæt den.

Sluk maskinen, og lad dejen hvile tildækket i maskinen i ca. 15 min. Rør derefter i ca. 1 min.
Del dejen i 16 stykker, og rul den ud til en firkant.
Del glutenfri pølser i 2, og pak hver ind som en pakke.
Pølsen skal være helt dækket til.

Sæt brødene på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i 15-20 min. ved 200° C på midterste ovnrille.
Afkøl de indbagte pølser på en bagerist.

Servering
Server glutenfri indbagte pølser f.eks. til frokost eller som et mellemmåltid.
De er også lækre i madpakken.

Indbagte pølser kan med fordel fryses til senere brug.


Tip: