Tilbage til Kogebog -
Diabetes Opskrifter -
Tilbage til FORSIDEN
Forloren hare med kalkunbacon
|
Forloren hare
500 g hakket kalv og flæsk
100 g kalkunbacon
1 tsk. salt
peber
2 stk. æg
2 dl mælk
75 g rugmel
40 g rasp
1 l vand
25 g rasp
200 g kalkunbacon i skiver
Sauce
4 dl stegesky
1,5 spsk. maizena
1 dl minimælk
kulør
Forloren hare
Skær baconen i strimler og rør den sammen med resten af ingredienserne til en
ensartet fars.
Læg farsen i et ildfast fad og form den som et brød.
Læg kalkunbacon på og drys raspen over.
Hæld vandet ved og stil fadet i ovnen på 180° i en lille time.
Sauce
Sigt væsken fra fadet over i en gryde og jævn den med maizenaen rørt ud i
mælken.
Smag saucen til med salt og peber og giv den evt. lidt kulør.
Kan evt. smages til med ribsgele.
Tilbehør
Kogte kartofler, ribsgele og evt. broccoli