Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Fløderand |
|
Ingredienser |
6 bl. husblas
3 ½ dl skummetmælk
Kornene fra ½ vanillestang
40 g ISIS Perfect Strø (sødemiddel)
3 ½ dl Maizena Cremefine til piskning
450 g ISIS Kirsebærsauce
Fremgangsmåde |
1. Skrab kornene fra vanillestangen. Bring mælken i kog sammen med
vanillekorn og vanillestang.
2. Fjern vanillestangen, tilsæt ISIS Perfect Strø og lad det herefter afkøle i
køleskabet i ca. ½ time.
3. Udblød husblasen i koldt vand.
4. Pisk Maizena Cremefine til flødeskum.
5. Smelt husblasen i microovn i få sekunder. Hæld det langsomt i
mælkeblandingen, mens der røres kraftigt.
6. Tilsæt flødeskummet i mælkeblandingen og pisk kort.
7. Blandingen hældes i en form og sættes i køleskabet i 2-3 timer.
Tip: Serveres med lun ISIS Kirsebærsauce |