Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Brownie med frugtfromage




 

Ingredienser  

 75 g margarine
85 g ISIS Mørk Belgisk Chokolade
45 g ISIS Perfect Fit
1 spsk. hvedemel
3 æg
4 blade husblas
¾ dl piskefløde
225 g yoghurt 7%
25 g ISIS Perfect Strø
85 g ISIS Marmelade
 

Fremgangsmåde  

Tænd ovnen på175° C varmluft

Beklæd en springform med bagepapir eller smør den med lidt flydende margarine.
Smelt margarine og chokolade i en skål i mikroovnen.
Bland mel og Perfect Fit sammen og pisk det i chokolademassen.
Derefter piskes æggene i et ad gangen.

Hæld dejen i springformen og bag kagen i 17-20 minutter.
Kagen skal kun lige være gennembagt. Lad derefter kagen afkøle helt.

Læg husblassen i blød i vand i ca. 5 minutter.

Pisk fløden til flødeskum og tilsæt yoghurt, Perfect Strø og marmelade og pisk igen i 1-2 minutter.
Hæld vandet fra husblassen og kom husblassen i mikroovnen i få sekunder.
Hæld det i frugtfromagen, mens der røres kraftigt.

Kom frugtfromagen oven på den afkølede kage og stil den i køleskabet i 1-2 timer, til fromagen er stivnet..
 

Tip: