Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Banankage Diabetes

 

Ingredienser  

2 Æg
50 gram Sukker
100 gram Perfect Fit
2 spsk. Citronsaft. friskpresset
0.5 Citron, skal heraf
2 Banan
200 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde  

Pisk æggene luftige med sukker og fintrevet citronskal.
Tilsæt bananerne der er mosede med citronsaften.
Bland mel, bagepulver og Perfect Fit og rør blandingen i dejen med de fuldmodne mosede bananer.

Fyld i smurt form og bag 40 min ved 175 grader C alm. ovn.

Lad den færdigbagte kage stå og køle af i 5-10 min. før den tages ud af formen.

Tip:
Diabetikere må gerne spise små mængder sukker, så de 50 g. sukker er ok.
Der er også sukker i banan, så en diabetiker bør kun spise et mindre stykke af denne kage som mellemmåltid.