Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN
Banankage Diabetes |
|
Ingredienser |
2 Æg
50 gram Sukker
100 gram Perfect Fit
2 spsk. Citronsaft. friskpresset
0.5 Citron, skal heraf
2 Banan
200 gram Hvedemel
2 tsk. Bagepulver
Fremgangsmåde |
Pisk æggene luftige med sukker og fintrevet citronskal.
Tilsæt bananerne der er mosede med citronsaften.
Bland mel, bagepulver og Perfect Fit og rør blandingen i dejen med de fuldmodne
mosede bananer.
Fyld i smurt form og bag 40 min ved 175 grader C alm. ovn.
Lad den færdigbagte kage stå og køle af i 5-10 min. før den tages ud af formen.
Tip: Diabetikere må gerne spise små mængder sukker, så de 50 g. sukker er ok. Der er også sukker i banan, så en diabetiker bør kun spise et mindre stykke af denne kage som mellemmåltid. |