Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Baconsvøbte krebinetter



 

Ingredienser  

Baconsvøbte krebinetter
600 g hakket kalv og flæsk
8 skiver kalkunbacon
2 spsk. rapsolie
salt & peber

Sauce
2 dl bouillon
1 spsk. maizena
1 stk. hakket løg
2 spsk. rapsolie
200 g ærter
salt & peber

Fremgangsmåde  

Form hakkekødet til 4 bøffer og vikl 2 skiver bacon om hver, inden de steges på en pande i fedtstoffet.
Rør bouillonen med maizena.
Svits løget i olien uden at det bruner og tilsæt bouillonen.
Lad det koge i et øjeblik inden det hældes i en blender sammen med ærterne.
Blend saucen og smag den til med salt og peber.
Varm saucen op igen og server den til krebinetterne sammen med kogt fuldkornspasta og porre.
 

Tip: