Tilbage til Kogebog - Diabetes Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Andebryst med lun kålsalat

 

Beskrivelse

:

Ingredienser  

400 g andebryst
salt
2 tsk. cajun krydderi
0,5 stk. spidskål
2 stk. gulerødder
1 stk. æble
1 dl drænet mager yoghurt
3 spsk. sød chilisauce
1 tsk. dijonsennep
0,5 stk. citron, reven skal og saft
salt og peber
2 spsk. tørrede tranebær

Fremgangsmåde  

Brug en skarp kniv til at ridse skindet på andebrysterne og gnub salt og krydderi på dem.
Læg andebrysterne på en kold pande, med skindet ned af og tænd for varmen. Efter et par minutter begynder de at stege.
Skru lidt ned for varmen og lad dem små stege i ca. 8 minutter. Vend dem om og giv dem 3-4 minutter mere.
Træk panden fra varmen og lad dem stå og hvile i 10 – 12 minutter inden de skæres i skiver.

Snit kålen fint, gulerødderne og skær æblet i tynde strimler.
Rør yoghurten med chilisauce, sennep, citron, salt og peber og vend, tranebær og grøntsagerne i.
Kom det hele i en gryde og lun det forsigtigt – det skal kun være lunt.
Server andebrysterne med den lune salat
 

Tip: