Tilbage til ForsideTilbage til Drinks opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


Pina Colada Surprise

Ingredienser (4)

2 hele ananas
ananasjuice
Malibu rom
kokosmel
sukker
knust is

Fremgangsmåde

Toppen skæres af ananaserne og de udhules med en kniv. Frugtkødet blendes med kokosmel,
Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag.
Frugtkød og kokosmel sies fra (kan blendes med vanilleis og serveres til dessert i de udhulede ananasskaller, der flækkes på langs.
Pynt med chokoladesovs og chokoladekringler).
En god portion isterninger hamres i mindre stykker med en kødhammer og blendes med sukker til en hvid, grødet konsistens. (jo bedre isterningerne er knust inden de kommer i blenderen, jo mindre belastes den...!)
Malibu-blandingen blendes kort med isen.

Servering

De udhulede ananas stilles på en lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is.
Blandingen fyldes i ananaserne, der hver pyntes med en drinksparasol og to sugerør. En sikker isbryder...!