2 hele ananas
ananasjuice
Malibu rom
kokosmel
sukker
knust is
Fremgangsmåde
Toppen skæres af ananaserne og de udhules med en kniv. Frugtkødet blendes med kokosmel,
Malibu Rom, ananasjuice og sukker efter smag.
Frugtkød og kokosmel sies fra (kan blendes med vanilleis og serveres
til dessert i de udhulede ananasskaller, der flækkes på langs.
Pynt med chokoladesovs og chokoladekringler).
En god portion isterninger hamres i mindre stykker med en kødhammer og
blendes med sukker til en hvid, grødet konsistens. (jo bedre
isterningerne er knust inden de kommer i blenderen, jo mindre belastes
den...!)
Malibu-blandingen blendes kort med isen.
Servering
De udhulede ananas stilles på en lille gratinskål el lign. fyldt med lidt is.
Blandingen fyldes i ananaserne, der hver pyntes med en drinksparasol og to sugerør. En sikker isbryder...!